Hoe genieten van deze promotie?

Labastide Dauzac 2012

Koop een actiemodel

Koop een van de deelnemende I-Pro wasmachines bij een van de deelnemende retailers.

Château Roubine Premium Cru Classé 2020

Vul je gegevens in

Surf naar het formulier en houd je aankoopfactuur en serienummer alvast bij de hand.

Gratis Dash pods bij aankoop van een Haier wasmachine

Ontvang je Ariel PODS®

We streven ernaar de verzending binnen de 7 werkdagen te voldoen, na goedkeuring van je documenten.

Koop een van de deelnemende Haier wasmachines en meld je aan voor de actie

Geldig voor aankopen van 16/03/2024 t.e.m. 14/04/2024. Registreren kan t.e.m. 21/04/2024.

*Deelnemende producten:

HW70-B14929-DF
HW80-B14939-S
HW90-B14939-DF
HW80-B16939-DF
HW80-B14959U1-DF
HW80-B14959EU1-S
HW80-B14959EU1DF
HW80G-BD14979UDF
HW80BD14979EUGDF
HW90G-BD14979UDF
HW90BD14979EUGDF
HW90-BD14979EUGS
HW110B14979EUGDF
HWD80-B14959EUDF

Haier wasmachine gekocht?

Registreer je dan voor het gratis wasmiddel via het onderstaande formulier.

Nu registrerenActievoorwaarden

Actievoorwaarden Ariel PODS® actie 2024

Indien je in de geldige periode een van de bovenstaande actiemodellen van Haier aankoopt, ontvang je 6 maanden gratis Ariel PODS®.

Deze actie geldt uitsluitend op producten die gekocht zijn bij de volgende deelnemende winkels in Nederland: Bol.com, Coolblue en MediaMarkt. Deze actie is geldig voor aankopen van 16/03/2024 t.e.m. 14/04/2024, of tot zolang de voorraad Ariel PODS® strekt.

Uitsluitend geregistreerde aankopen vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. Indien de deelnemer het ontbrekende materiaal niet binnen 10 werkdagen na online registratie nazendt of onvoldoende aanvult, vervalt de deelname aan de actie, zonder dat daardoor enige aanspraak ontstaat op schadevergoeding of vervangende actie, in wat voor vorm dan ook. Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 21/04/2024 worden niet gehonoreerd.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet op tweedehands- en/of tweedekeuzeproducten (B-keuze). Deze actie geldt enkel op unieke producten. Dit betekent dat er geen dubbele aanvragen met hetzelfde serienummer ingediend kunnen worden. In geval van retour gestuurde/gebrachte producten vervalt de deelname aan de actie. Indien je pakket reeds werden verzonden, dient het volledige pakket geretourneerd te worden.

Haier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie/gegevens die door de deelnemer zijn ingezonden. Haier is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actiemodellen bij de winkel en webshops van aangesloten retailers. Mochten binnen de actieperiode de actiemodellen niet voorradig zijn, ontstaat geen mogelijkheid later nog deel te nemen aan deze actie.

Voor de uitvoering van deze actie maakt Haier gebruik van de diensten van een uitvoerend bedrijf. Dit bedrijf is met inachtneming van de privacywetgeving gerechtigd de ingezonden documenten en bijlagen te verwerken en de data daaruit in te zien en te verwerken. Mochten er vragen ontstaan of bijlagen ontbreken, dan kan dit uitvoerend bedrijf daarover contact met je opnemen. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, enz. worden door Haier en de door haar ingeschakelde hulppersonen strikt vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Haier, de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor uit de actie voortvloeiende handeling en/of kosten van de deelnemer. Haier en de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen bovendien niet aansprakelijk worden gesteld door (of namens) de deelnemer voor enige schade, direct of indirect, veroorzaakt door of op enige wijze verband houdend met deze actie, waaronder het niet of niet tijdig verstrekken van de verzending.

Haier behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Haier behoudt zich het recht voor om de actie stop te zetten indien de voorraad Ariel PODS® niet meer toereikend is. Haier is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Persoonlijke gegevens kunnen steeds aangepast of verwijderd worden door contact op te nemen met Haier. Vragen en/of opmerkingen aangaande reeds ingediende aanvragen kun je melden via info@haierhome.nl