Cube koel-vriescombinatie A++

HTF-452WM7

KLEUR: Inox-look

Waterdispenser

Korte beschrijving
De moderne en unieke esthetiek van de vier deuren, afgewerkt met roestvrij staal, maakt van de koelkast een echte eye-catcher in de keuken. Met een capaciteit van 452 L, organiseert u zonder problemen al uw etenswaren: het model is voorzien 4 legplanken en 2 koelbakken, en een vriesvak met 6 vakken. Doordat u beide deuren tegelijk kan openen, hebt u een duidelijk overzicht van de koelgedeelte. De extra deurschappen laten u trouwens toe om nóg meer op te slaan.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

314 liter koelruimte

138 liter vriesruimte

12 jaar garantie

Een eyecatcher in elke keuken

Met zijn Cube design is de HTF-452DM7 een echte meerwaarde voor uw keuken. Deze koelkast beschikt over een capaciteit van 452 liter, verdeeld over 4 legplanken en 2 koelvakken in het koelkastcompartiment en 6 vriesvakken in het vrieskastcompartiment. Deze vierdeurse koelkast is bovendien volledig vingerafdrukresistent!

Water dispenser

Dankzij het non-plummingprincipe heb je geen wateraansluiting nodig. Water voeg je gewoon toe via een reservoir.

Inverter motor

De Haier Inverter motor zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel blijft, minder geluid maakt en energiezuiniger is. Bovendien geldt op de motor een garantie van 12 jaar!

My Zone

Onderaan de koelkast zijn er twee My Zone lades die u kunt instelling op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Gebruik als 0°C zone, om iets snel af te koelen of voor vis, groenten en fruit te bewaren. Toch nog extra ruimte nodig? Dankzij de 6 extra flessenrekken en opbergvakken kunt u nóg meer producten optimaal bewaren.

No Frost

De No Frost-technologie van Haier is dé oplossing voor overtollig ijs in de koelkast. Gedaan met het ontdooien van uw koelkast om de 6 maand! Het extra voordeel is dat de temperatuur altijd en overal constant blijft. Hierdoor worden niet alleen de energiekosten bespaard, ook de kwaliteit van uw etenswaren blijft langer behouden.

Super cooling & freezing

Bewaar de voedingswaarde van je voeding dankzij de snelle koel- en vriesfunctie. Daarnaast bespaart u nog meer energie met het opendeuralarm: het alarm herinnert u eraan dat de deur nog open staat. Zo verspilt u geen energie en blijft uw voedsel vers en gekoeld.

Moist Zone

Houd de luchtvochtigheid steeds hoger dan 90% dankzij de Haier Moist Zone. Zo wordt de houdbaarheid van uw vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten aanzienlijk verlengd.