Big Capacity A++

B3FE742CMJW

ENERGIEKLASSE: A++

Korte beschrijving
Geniet dankzij de B3FE742CMJW van het comfort van een ingebouwde waterdispenser. Deze verzekert een makkelijke bediening en bovendien is er geen wateraansluiting vereist! Dankzij de 297 liter koelruimte en 129 liter vriesruimte, blijven uw voedingswaren steeds vers! Deze koelkast garandeert 60% minder energieverbruik dan een standaard A-klasse.

Waar te koop?

60% minder energieverbruik

297 liter koelruimte

129 liter vriesruimte

12 jaar garantie op motor

Geniet van het comfort van een waterdispenser!

Met de aanwezigheid van een waterdispenser, is de B3FE742CMJW een werkelijke meerwaarde in uw keuken. De waterdispenser biedt u op ieder moment fris water!

Waterdispenser

Dankzij het non-plummingprincipe heeft u geen wateraansluiting nodig. Water voegt u gewoon toe via een reservoir.

No Frost

Uw koelkast om de zoveel maanden ontdooien is verleden tijd dankzij de No Frost technologie. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen overbodig ijs in de koelkast ontstaat. Hiermee bespaart u niet alleen een hoop werk, maar ook heel wat energiekosten. De kwaliteit van etenswaren wordt langer behouden doordat de temperatuur te allen tijde constant blijft.

Externe Touch Display

De B3FE742CMJW is eenvoudig te bedienen dankzij het externe touch display vooraan de koelkast. Hiermee wijzigt u de temperatuur van de vriezer of koelkast zonder deze eerst te moeten openen. Alweer goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Open deuralarm

Het alarm herinnert u eraan dat de deur nog open staat. Zo verspilt u geen energie en blijft uw voedsel vers en gekoeld.

My Zone

Naast de Moist Zone lade is ook de My Zone lade een enorme troef voor de B3FE742CMJW. Deze kan worden gebruikt als 0°C zone, om voedsel te ontdooien of om iets snel af te koelen, allemaal naargelang uw wensen!

Moist Zone

De Moist Zone van Haier zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid constant hoger dan 90% is. Vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten blijven hierdoor langer bewaard.

INSTANT COOL BOX

In de onmiddellijk koelfunctie kunt u drank die in het speciaal vak bewaard wordt, snel afkoelen, van kamertemperatuur tot een verfrissende temperatuur in 30 minuten. De functie wordt na 30 minuten uitgeschakeld, nadat de temperatuur van het vak wordt ingesteld tussen 0°C en 5°C aanbevolen om drank te bewaren. De temperatuur van het speciale vak wordt beïnvloed door de instelling van de koelkasttemperatuur.

Tower LED

Met de superheldere Tower LED verlichting wordt de achterkant van uw koelkast gebruikt om alles in een mum van tijd te verlichten.

Uit Aan

Ontdek alle koelkasten van Haier