French Doors koelkast

Kies energieklasse

HB16FMAA

ENERGIEKLASSE: A+

Korte beschrijving
Op zoek naar een compact model maar nood aan veel opslag? De Haier HB16FMAA combineert de compactheid van een koelvriescombinatie met de capaciteit & flexibiliteit van een Amerikaanse koelkast. Ondanks een nettocapaciteit van maar liefst 424 liter, blijft de HB16FMAA compact met een breedte van slechts 70 cm. En dankzij de vakantiemodus hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over energieverbruik van dit A+-toestel.

Waar te koop?

20% minder verbruik

303 liter koelruimte

121 liter vriesruimte

Gebruiksvriendelijke lades

Alles in handbereik

Geen klassieke deur, maar wel twee toegankelijke diepvrieslades, dat is wat deze Amerikaanse koelkast zo uniek maakt. Deze zijn apart te openen waardoor er minder koude lucht kan ontsnappen. Het oogt niet alleen mooier, het is ook nog eens gebruiksvriendelijker en energiebesparend.

XL Formaat

Met een capaciteit van 424 liter en de Easy Access lades is er werkelijk niets dat u niet gekoeld krijgt!

My Zone

Onderaan de koelkast zijn er twee My Zone lades die u kunt instelling op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Gebruik als 0°C zone, om iets snel af te koelen of voor vis, groenten en fruit te bewaren. Toch nog extra ruimte nodig? Dankzij de 6 extra flessenrekken en opbergvakken kunt u nóg meer producten optimaal bewaren.

No Frost

Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost-technologie van Haier. Hierdoor blijven er geen overtollige ijsresten achter in de koelkast. Dit bespaart u ook heel wat energiekosten!

Super cooling & freezing

Bewaar de voedingswaarde van je voeding dankzij de snelle koel- en vriesfunctie. Daarnaast bespaart u nog meer energie met het opendeuralarm: het alarm herinnert u eraan dat de deur nog open staat. Zo verspilt u geen energie en blijft uw voedsel vers en gekoeld.

Extern touch display

Met aanraakscherm op de koelkast bedient u uw toestel eenvoudig. Omdat u de temperatuur kunt aanpassen zonder het toestel te openen, bespaar u trouwens energie. Door de Holiday-functie vertrekt u ook gerust op vakantie. Uw koelkast blijft op 17°C en de vriezer blijft normaal werken.

Moist Zone

Houd de luchtvochtigheid steeds hoger dan 90% dankzij de Haier Moist Zone. Zo wordt de houdbaarheid van uw vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten aanzienlijk verlengd.