French Doors koelkast

HB16WMAA

ENERGIEKLASSE: A+

Korte beschrijving
Op zoek naar een compact model maar nood aan veel opslag? De Haier HB16WMAA combineert de compactheid van een koelvriescombinatie met de capaciteit & flexibiliteit van een Amerikaanse koelkast. Ondanks de ruime 424 liter opslag, blijft de HB16WMAA compact met een breedte van slechts 70 cm. Met een energieklasse A+ en vakantiemodus hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over energieverbruik. Dankzij de waterdispenser schenkt u trouwens snel een gekoeld glas water in!

Waar te koop?

20% minder verbruik

301 liter koelruimte

121 liter vriesruimte

Gebruiksvriendelijke lades

Alles in handbereik

Geen klassieke deur, maar wel twee toegankelijke diepvrieslades, dat is wat deze Amerikaanse koelkast zo uniek maakt. Deze zijn apart te openen waardoor er minder koude lucht kan ontsnappen. Het oogt niet alleen mooier, het is ook nog eens gebruiksvriendelijker en energiebesparend.

Water dispenser

Dankzij het non-plummingprincipe heeft u geen wateraansluiting nodig. Water voegt u gewoon toe via een reservoir.

XXL Formaat

Met een capaciteit van 422 liter en de Easy Access lades is er werkelijk niets dat u niet gekoeld krijgt!

My Zone

Onderaan de koelkast zijn er twee My Zone lades die u kunt instelling op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Gebruik als 0°C zone, om iets snel af te koelen of voor vis, groenten en fruit te bewaren. Toch nog extra ruimte nodig? Dankzij de 6 extra flessenrekken en opbergvakken kunt u nóg meer producten optimaal bewaren.

No Frost

Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost-technologie van Haier. Hierdoor blijven er geen overtollige ijsresten achter in de koelkast. Dit bespaart u ook heel wat energiekosten!

Super cooling & freezing

Bewaar de voedingswaarde van je voeding dankzij de snelle koel- en vriesfunctie. Daarnaast bespaart u nog meer energie met het opendeuralarm: het alarm herinnert u eraan dat de deur nog open staat. Zo verspilt u geen energie en blijft uw voedsel vers en gekoeld.

Extern touch display

Met aanraakscherm op de koelkast bedient u uw toestel eenvoudig. Omdat u de temperatuur kunt aanpassen zonder het toestel te openen, bespaar u trouwens energie. Door de Holiday-functie vertrekt u ook gerust op vakantie. Uw koelkast blijft op 17°C en de vriezer blijft normaal werken.