French Doors koelkast

HB18FGSAAA

ENERGIEKLASSE: A++

Korte beschrijving
Een compact model met veel capaciteit en bovendien energiezuinig! Door het Twin Cooling-systeem heeft u 2 afzonderlijke koelingsystemen in het bovenste en onderste gedeelte, waardoor uw voeding langer vers blijft. De Twist Ice Maker in de vriezer maakt automatisch ijsblokjes zodat u nooit zonder valt! Bovendien zorgen de Fresher Sensors en antibacteriële technologie van Haier ervoor dat bacteriën geen kans krijgen en uw eten niet kunnen aantasten.

Waar te koop?

40% minder verbruik

351 liter koelruimte

157 liter vriesruimte

12 jaar garantie

Alles in handbereik

Geen klassieke deur, maar wel twee toegankelijke diepvrieslades, dat is wat deze Amerikaanse koelkast zo uniek maakt. Deze zijn apart te openen waardoor er minder koude lucht kan ontsnappen. Het oogt niet alleen mooier, het is ook nog eens gebruiksvriendelijker en energiebesparend.

XXL Formaat

Met een capaciteit van 508 liter en de Easy Access lades is er werkelijk niets dat u niet gekoeld krijgt!

Twist ice maker

Via de automatische ijsmaker in de diepvrieslade heb je op elk moment ijsblokjes in huis!

No Frost

Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost-technologie van Haier. Hierdoor blijven er geen overtollige ijsresten achter in de koelkast. Dit bespaart u ook heel wat energiekosten!

Inverter motor

De Haier Inverter motor zorgt ervoor dat de temperatuur stabiel blijft, minder geluid maakt en energiezuiniger is. Bovendien geldt op de motor een garantie van 12 jaar!

Extern touch display

Met aanraakscherm op de koelkast bedient u uw toestel eenvoudig. Omdat u de temperatuur kunt aanpassen zonder het toestel te openen, bespaar u trouwens energie. Door de Holiday-functie vertrekt u ook gerust op vakantie. Uw koelkast blijft op 17°C en de vriezer blijft normaal werken.

Super cooling & freezing

Bewaar de voedingswaarde van je voeding dankzij de snelle koel- en vriesfunctie. Daarnaast bespaart u nog meer energie met het opendeuralarm: het alarm herinnert u eraan dat de deur nog open staat. Zo verspilt u geen energie en blijft uw voedsel vers en gekoeld.

Fresher Pad

Dankzij het aluminium plateau binnenin versnel je het invriesproces aanzienlijk. Door het snellere vriezen bewaar je de voedingswaarde van je producten veel beter.

Dry Zone

De Haier Dry Zone is ideaal om je zuivel, vlees en/of vis te bewaren, aangezien de luchtvochtigheid in deze zone onder de 45% blijft