French Doors koelkast

HB26FSNAAA

ENERGIEKLASSE: A++

Korte beschrijving
Een breedte van 100 cm, een koelinhoud van 685 liter en toegankelijke diepvrieslades maken dat de HB26FSNAAA multi deur een echte topper is om in huis te halen!

KIES KLEUR

Waar te koop?

40% minder verbruik

460 liter koelruimte

225 liter vriesruimte

20 jaar garantie

Alles in handbereik

Geen klassieke deur, maar wel twee toegankelijke diepvrieslades, dat is wat deze Amerikaanse koelkast zo uniek maakt. Deze zijn apart te openen waardoor er minder koude lucht kan ontsnappen. Het oogt niet alleen mooier, het is ook nog eens gebruiksvriendelijker en energiebesparend.

XXL Formaat

De Haier HB26FSNAAA multi deur koelkast is maar liefst 100 cm breed. Met een capaciteit van 685 liter en de Easy Access lades is er werkelijk niets dat u niet gekoeld krijgt!

My Zone

Onderaan de koelkast zijn er twee My Zone lades die u kunt instelling op basis van uw persoonlijke voorkeuren. Gebruik als 0°C zone, om iets snel af te koelen of voor vis, groenten en fruit te bewaren. Toch nog extra ruimte nodig? Dankzij de 6 extra flessenrekken en opbergvakken kunt u nóg meer producten optimaal bewaren.

No Frost

Nooit meer ontdooien dankzij de No Frost-technologie van Haier. Hierdoor blijven er geen overtollige ijsresten achter in de koelkast. Dit bespaart u ook heel wat energiekosten!

Tower LED

Vind alles gemakkelijk terug dankzij de superheldere Tower LED verlichting. De volledige achterkant van uw koelkast wordt verlicht zodat u deze optimaal kunt gebruiken.

Uit Aan

Automatische ijsmaker

Via de automatische ijsmaker in de diepvrieslade heb je op elk moment ijsblokjes in huis!

Extern Touch Display

Met aanraakscherm op de koelkast bedient u uw toestel eenvoudig. Omdat u de temperatuur kunt aanpassen zonder het toestel te openen, bespaart u trouwens energie!