Easy Access koelkast A++

A3FE737CGJ

ENERGIEKLASSE: A++

Kies energieklasse

Korte beschrijving
De A3FE737CGJ is een echte musthave voor wie wil genieten van op-en-top gebruikscomfort dankzij de Easy Access lades! Met 257 liter koelruimte en 97 liter vriesruimte voldoende plaats voor uw voedingswaren gegarandeerd. Bovendien is dit toestel uitermate energiezuinig. Met zijn energieklasse A++ is hij tot 40% energiezuiniger dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

257 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

12 jaar garantie op motor

Ga voor maximaal gebruikscomfort

De Easy Access lades is dé meerwaarde waarmee de A3FE737CGJ zich onderscheidt van andere koelkasten. Deze bestaat uit overzichtelijke lades per vriesvak in plaats van een klassieke deur. Zo hebt u zicht op de inhoud van uw vriezer en ligt alles meteen binnen handbereik. Er gaat minder koude lucht verloren bij het openen van de vriesvakken.

XL koel-vriescombinatie

In deze 2 meter hoge koelvriescombinatie kunt u werkelijk alles kwijt. De handige indeling maakt het makkelijker om een overzicht te behouden over uw voedsel.

Moist Zone

De Moist Zone van Haier zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid constant hoger dan 90% is. Vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten blijven hierdoor langer bewaard.

Gebruiksvriendelijke lades

Wat deze koel-vriescombinatie zo uniek maakt? De Easy Access lades van het vriezergedeelte. Geen klassieke deur en lades, maar per vriesvak een aparte lade. Zo hebt u een beter overzicht van de inhoud van uw diepvriezer én hebt u alles gemakkelijk binnen handbereik. Er ontsnapt ook minder koude lucht bij het openen, wat dan weer interessant is voor uw energiefactuur.

Supervriesfunctie

Deze technologie versnelt tijdelijk het vriesproces om zo de smaak en voedingsstoffen van uw voedsel beter te bewaren. Handig wanneer u juist naar de winkel bent gegaan.

My Zone

Naast de Moist Zone lade is ook de My Zone lade een enorme troef voor de A3FE737CGJ. Deze kan worden gebruikt als 0°C zone, om voedsel te ontdooien of om iets snel af te koelen, allemaal naargelang uw wensen!

No Frost

Uw koelkast om de zoveel maanden ontdooien is verleden tijd dankzij de No Frost technologie. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen overbodig ijs in de koelkast ontstaat. Hiermee bespaart u niet alleen een hoop werk, maar ook heel wat energiekosten. De kwaliteit van etenswaren wordt langer behouden doordat de temperatuur te allen tijde constant blijft.

Externe Touch Display

De A3FE737CGJ is eenvoudig te bedienen dankzij het externe touch display vooraan de koelkast. Hiermee wijzigt u de temperatuur van de vriezer of koelkast zonder deze eerst te moeten openen. Alweer goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Holiday Modus

Door de Holiday Functie bent u altijd gerust als u op vakantie vertrekt. Deze functie zorgt ervoor dat de koelkast automatisch staat ingesteld op 17°C en de vriezer blijft werken zoals normaal. Hierdoor bespaart u energie en blijft uw voedsel beter bewaard.

Ontdek alle koelkasten van Haier