Easy Access koelkast A+

A3FE635CGJE

ENERGIEKLASSE: A+

Kies energieklasse

Korte beschrijving
De koel-vriescombinatie A3FE635CGJE bevat maar liefst 233 liter koelruimte en 97 liter vriesruimte, afgewerkt in inox-look. Met zijn energieklasse A+ verbruikt hij tot 20% minder dan een standaard A-klasse koelkast. Daarnaast zorgen de Easy Access lades ervoor dat de vriesruimte minder verbruikt en makkelijk bereikbaar is.

Waar te koop?

20% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

Gebruiksvriendelijke lades

De meest gebruiksvriendelijke koelkast

Kies voor ultiem gebruikscomfort met de A3FE635CGJE koel-vriescombinatie. Dankzij de Easy Access lades zijn de klassieke deur en lades al lang verleden tijd. In één oogopslag kunt u zien wat er allemaal in uw vriezer zit. Bovendien ontsnapt er ook minder koude lucht, waardoor er aanzienlijk minder energie nodig is om de gewenste temperatuur te bereiken.

Moist Zone

Houd de luchtvochtigheid steeds hoger dan 90% dankzij de Haier Moist Zone. Zo wordt de houdbaarheid van uw vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten aanzienlijk verlengd.

My Zone

De multifunctionele Haier My Zone lade stelt u in op basis van uw behoeftes. Iets ontdooien, iets sneller laten afkoelen of een 0°C zone nodig? Het kan allemaal!

No Frost

Gedaan met overtollig ijs in de koelkast dankzij de No Frost technologie van Haier. Bovendien is ook nog eens voordelig voor uw portemonnee, een koelkast met ijsafzetting verbruikt aanzienlijk meer stroom. Doordat de temperatuur altijd en overal constant blijft de kwaliteit van uw voedingswaren langer behouden.

Externe Touch Display

De koelkast is vooraan voorzien van een aanraakscherm waardoor deze eenvoudig te bedienen is. De temperatuur van de vriezer of koelkast aanpassen kan zonder de koelkast te moeten openen. Op die manier bespaart u ook weer enkele euro’s uit!

Ontdek alle koelkasten van Haier