Easy Access koelkast A++

A3FE735CGJE

ENERGIEKLASSE: A++

Kies energieklasse

Korte beschrijving
De A3FE735CGJE is een echte musthave voor wie wil genieten van op-en-top gebruikscomfort dankzij de Easy Acces lades! Met 233 liter koelruimte en 97 liter vriesruimte voldoende plaats voor uw voedingswaren gegarandeerd. Bovendien is dit toestel uitermate energiezuinig. Met zijn energieklasse A++ is hij tot 40% energiezuiniger dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

12 jaar garantie op motor

Ga voor maximaal gebruikscomfort

De Easy Access lades is dé meerwaarde waarmee de A3FE735CGJE zich onderscheidt van andere koelkasten. Deze bestaat uit overzichtelijke lades per vriesvak in plaats van een klassieke deur. Zo hebt u zicht op de inhoud van uw vriezer en ligt alles meteen binnen handbereik. Er gaat minder koude lucht verloren bij het openen van de vriesvakken.

Moist Zone

De Moist Zone van Haier zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid constant hoger dan 90% is. Vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten blijven hierdoor langer bewaard.

My Zone

Naast de Moist Zone lade is ook de My Zone lade een enorme troef voor de A3FE735CGJE. Deze kan worden gebruikt als 0°C zone, om voedsel te ontdooien of om iets snel af te koelen, allemaal naargelang uw wensen!

No Frost

Uw koelkast om de zoveel maanden ontdooien is verleden tijd dankzij de No Frost technologie. Dit zorgt er namelijk voor dat er geen overbodig ijs in de koelkast ontstaat. Hiermee bespaart u niet alleen een hoop werk, maar ook heel wat energiekosten. De kwaliteit van etenswaren wordt langer behouden doordat de temperatuur te allen tijde constant blijft.

Externe Touch Display

De A3FE735CGJE is eenvoudig te bedienen dankzij het externe touch display vooraan de koelkast. Hiermee wijzigt u de temperatuur van de vriezer of koelkast zonder deze eerst te moeten openen. Alweer goed voor het milieu en voor uw portemonnee!

Ontdek alle koelkasten van Haier