Easy Access koelkast A+++

A3FE835CGJE

ENERGIEKLASSE: A+++

Kies energieklasse

Korte beschrijving
De koel-vries combinatie A3FE835CGJE beschikt over 233 liter koelruimte, omkeerbare deuren, Easy Access lades én 97 liter vriesruimte. Bovendien is dit toestel erg energiezuinig. Met zijn energieklasse A+++ verbruikt de A3FE835CGJE tot 60% minder energie dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

60% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

12 jaar garantie

Efficiënt en energiezuinig koelen

Met de Easy Access lades is de A3FE835CGJE koel-vriescombinatie werkelijk uniek. Geen klassieke deur en lades meer, maar per vriesvak een aparte lade. Op deze manier ziet u meteen wat er in uw diepvriezer zit én is alles binnen handbereik. Bij het openen van de lades ontsnapt er minder koude lucht, waardoor het een pak energiezuiniger wordt!

Moist Zone

Onderaan het koelkastgedeelte bevinden zich twee lades, waaronder de Moist Zone. Met een minimale luchtvochtigheid van 90% blijven de vitaminen en voedingswaren van uw fruit en groenten langer bewaard.

My Zone

De andere koellade, de Haier My Zone, is een multifunctionele lade die volledig kan worden ingesteld op basis van uw persoonlijke wensen. Of u het nu gebruikt voor als 0° – zone, om iets te ontdooien of om iets snel af te koelen, het is allemaal mogelijk!

No Frost

Vindt u het ook vervelend om uw koelkast om de zoveel tijd te ontdooien? De No Frost-technologie van Haier voorkomt ijsvorming in het diepvriesgedeelte, wat leidt tot een betere verdeling van de koele lucht in de koelkast. Uw koelkast onderhouden was nog nooit zo eenvoudig!

Externe Touch Display

Het externe lcd-bedieningspaneel biedt de mogelijkheid om uw koelkast eenvoudig te bedienen. Hiermee kunt u de temperatuur van elke compartiment moeiteloos aanpassen zonder de koelkast te moeten openen. Dit is niet alleen energiezuinig, maar ook nog eens goed voor uw portemonnee!

Ontdek alle koelkasten van Haier