Easy Access+ koelkast A++

A3FE735CMJ

KLEUR: Inox-look

Kies kleur

Korte beschrijving
De koel-vriescombinatie A3FE735CMJ in inox-look is een No Frost apparaat met 233 liter koelruimte, 97 liter vriesruimte en Easy Access lades. Met zijn energieklasse A++ verbruikt hij tot 40% minder dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

12 jaar garantie op motor

De inhoud van uw koelkast en diepvriezer in één oogopslag

Wat de A3FE735CMJ koel-vriescombinatie zo uniek maakt? De Easy Access lades van het vriezergedeelte. Geen klassieke deur en lades, maar per vriesvak een aparte lade. Zo hebt u een beter overzicht van de inhoud van uw diepvriezer én hebt u alles gemakkelijk binnen handbereik. Er ontsnapt ook minder koude lucht bij het openen, wat dan weer interessant is voor uw energiefactuur.

Moist Zone

Dankzij de Moist Zone koelkastlade blijft de luchtvochtigheid altijd hoger dan 90%. Dat zorgt ervoor dat de vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten langer bewaard blijven.

My Zone

Naast de Moist Zone lade beschikt het koelkastgedeelte ook over de My Zone lade. Deze kunt u instellen zoals u wilt: als 0°-zone, om voedsel te ontdooien, om iets sneller af te koelen … Aan u de keuze!

Fresher Pad

Dit aluminium plateau bevindt zich in de vrieslade van de A3FE735CMJ koel-vriescombinatie. Het versnelt het invriesproces met maximaal drie keer in vergelijking met conventionele systemen. Op die manier blijft de voedingswaarde van de diepvriesproducten ook beter behouden.

Fresher Shield

Het Haier Fresher Shield voorkomt temperatuurveranderingen in de diepvries tijdens het ontdooiingsproces. Dit zorgt voor stabiele temperaturen, betere bewaring van het voedsel, minder vochtverlies en minder energieverbruik

Tower LED

Dankzij de superheldere Tower LED over de hele achterkant van de koelkast vindt u gemakkelijk alles terug. Optimale verlichting voor optimaal gebruik van het volledige volume!

Uit Aan