Easy Access+ koelkast A++

A3FE735CRJ

KLEUR: Rood

€100 cashback

Kies kleur

Korte beschrijving
De toegankelijke Easy Access lades van de rode A3FE735CRJ koel-vriescombinatie maken van dit apparaat de meest gebruiksvriendelijke koelkast én een echte eyecatcher. Hij beschikt over 233 liter koelruimte en 97 liter vriesruimte. Ook op vlak van energie scoort dit toestel: tot 40% minder dan een standaard A-klasse koelkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

233 liter koelruimte

97 liter vriesruimte

12 jaar garantie op motor

Toegankelijke diepvrieslades

De diepvriezer van de A3FE735CWJ bestaat niet uit een klassieke deur met lades, maar wel uit twee vriesvakken, elk apart te openen. Zo bespaart u energie, want er ontsnapt veel minder koude lucht. Bovendien krijgt u in één oogopslag een overzicht van de inhoud van de vakken. Overzichtelijker, gebruiksvriendelijker én goed voor uw energiefactuur!

Moist Zone

De Moist Zone koelkastlade is een van de twee lades in het koelkastgedeelte. In deze Moist Zone lade blijft de luchtvochtigheid altijd hoger dan 90%. Daardoor blijven de vitaminen en voedingswaarden van fruit en groenten langer bewaard.

My Zone

In de koelkast is niet enkel een Moist Zone-lade voorzien, maar ook een multifunctionele lade ‘My Zone’. U kunt deze volledig gebruiken volgens uw eigen behoeften. Wilt u voedsel sneller ontdooien? Of een product sneller afkoelen? Stel de temperatuur van uw ‘My Zone’-lade in en klaar!

Fresher Pad

Drie keer efficiënter invriezen doet u met de Fresher Pad technologie. Dit aluminium plateau bevindt zich in de vrieslade van de A3FE735CRJ koel-vriescombinatie. Dankzij dit plateau kunt u het invriesproces met maximaal drie keer versnellen in vergelijking met conventionele systemen. Extra voordeel: de voedingswaarden van uw diepvriesproducten worden ook beter bewaard!

Fresher Shield

Het Haier Fresher Shield voorkomt temperatuurveranderingen in de diepvries tijdens het ontdooiingsproces. Dit zorgt voor stabiele temperaturen, betere bewaring van het voedsel, minder vochtverlies en minder energieverbruik

Tower LED

Dankzij de Tower LED verlichting wordt de achterkant van de koelkast volledig en superhelder verlicht. Optimale verlichting voor optimaal gebruik van het volledige volume van uw koelkast!

Uit Aan

Ontdek alle koelkasten van Haier