Haierhome

Lees het laatste nieuws

Keuzewijzer: welke ijskast kopen?

Lees meer

Eten bewaren: hou alles kraakvers met deze tips

Lees meer

Dekbed wassen: tips om uw dons fris en fluffy te houden

Lees meer

Hoe uw wasmachine schoonmaken? Onderhoudstips voor stralend wasgoed

Lees meer

Keuzewijzer: welke wijnklimaatkast kiezen?

Lees meer

Waslabels: betekenis

Lees meer
Welke ijskast kopen

Haier: innovatieve huishoudtoestellen voor uw thuis

In de hectiek van elke dag moet u kunnen rekenen op die apparaten die u het leven wat gemakkelijker maken. Toestellen die uw wasgoed terug stralend maken. Toestellen die uw voedsel goed bewaren. En uw wijn, niet te vergeten. Bent u op zoek naar innovatieve apparaten om uw huishouden in goede banen te leiden? Wilt u een wasmachine, wijnkast, diepvriezer of koelkast kopen? Maak kennis met Haier, de nummer 1 wereldwijd in huishoudelijke apparaten.

Wasmachine, diepvriezer, wijnkast of koelkast kopen? Ontdek het gamma van Haier

Haier-toestellen, dat zijn zuinige toestellen die met oog voor detail ontworpen zijn. Voor alle details, welteverstaan. Uw gebruikscomfort is daarbij onze prioriteit. Kiest u voor een Haier in uw thuis, dan kiest u dan ook voor een apparaat tsjokvol moderne technologieën, aangepast aan de noden van u en uw gezin. Wilt u een wasmachine, diepvriezer, wijnkast of koelkast kopen? Dan kunt u rekenen op Haier.

Zoekt u de stilste en meest energiezuinige wasmachine? Ontdek dan de toestellen uit de Silence series. De duurzame Direct Motion motor in deze toestellen zwiert aan maximaal 73 decibel. Zo doet u ongestoord en energiezuinig de was.

In onze koel-vriescombinaties en Multi Door koelkasten bieden de Easy Access lades u meer comfort, meer overzicht én meer energiebesparing. Deze lades vervangen de klassieke bakken. Moderne technologie voor optimale benutting van de beschikbare ruimte, dat staat vast.

Daar stopt het vanzelfsprekend niet. Ontdek het gamma van Haier nu en kom te weten welke technologieën u helpen om uw dagelijkse leven van een leien dakje te laten lopen.

Inspired Living by Haier

Voor uw thuis zoekt u het beste van het beste. Voor de belangrijkste toestellen in uw woning gaat u op zoek naar toptoestellen: gebruiksvriendelijk, flexibel, met een stijlvol design en moderne én betrouwbare technologieën. Of u nu een diepvriezer of koelkast kopen wilt, een wasmachine of een wijnkast, Haier biedt kwaliteitsvolle, betrouwbare producten. Aangedreven door de kracht van innovatie zorgen we voor de kersen op de taart in uw woning.