Energiezuinige wasmachine 7 kg

HW70-BP14636

TROMMELCAPACITEIT: 7 kg

Kies trommelgrootte

Korte beschrijving
Met de HW70-BP14636 wasmachine van Haier haalt u een buitengewoon energiezuinig apparaat in huis. De autoweight-functie zorgt ervoor dat de machine water- en energieverbruik aanpast naargelang de hoeveelheid was. De maximumcapaciteit ligt op 7 kilogram. Bovenop de standaardgarantie van 2 jaar geniet u trouwens nog eens van 3 jaren extra.

Waar te koop?

Anti-Bacterial Technology

Extra energiezuinig

Maximaal 75 dB

5 jaar garantie op motor

Op zoek naar een energiezuinige machine?

Bent u op zoek naar een ideale wasmachine voor een klein gezin? Ontdek dan nu de HW70-BP14636 met 7 kg wascapaciteit. Daarnaast heeft de machine een energieklasse van A+++-40% waarmee u tot wel 40% energie kunt besparen.

Inverter Motor

Dankzij het koolborstelloze systeem, zorgt Haier Inverter motor ervoor dat er minder wrijving, minder energieverlies en zeer weinig trillingen zijn. De vermindering van wrijving verlengt de levensduur van de motor.

Autoweight

De automatische gewicht functie past water- en elektriciteit verbruik aan op basis van het gewicht van de lading en zorgt voor een economische was met uitstekende prestaties. Zo hoeft u niet altijd wachten om een volle machine te starten. Bespaar tijd en energie!

De beste in haar klasse

De stille wasmachine HW70-BP14636 heeft een minimaal water- en elekriciteitsverbruik: A+++-40%. Goed voor uw energiefactuur!

5 jaar garantie

Met 5 jaar garantie op de inverter motor, geniet u zorgeloos van uw uitstekende wasprestaties.

Geniet van €40 cashback voor dit product