Energiezuinige wasmachine 8 kg

HW80-BP14636

TROMMELCAPACITEIT: 8 kg

Kies trommelgrootte

Korte beschrijving
De HW80-BP14636 wasmachine van Haier is een van de zuinigste machines op de markt. Dankzij de autoweight-functie berekent uw wasmachine telkens de juiste hoeveelheid water en energie, naargelang de hoeveelheid was. Zo werkt uw machine efficiënt, ook wanneer ze onder haar maximumcapaciteit van 8 kilogram is gevuld. Bovenop de standaardgarantie van 2 jaar geniet u trouwens nog eens van 3 jaren extra op de krachtige Inverter-motor.

Waar te koop?

Anti-Bacterial Technology

Extra energiezuinig

Maximaal 72 dB

5 jaar garantie op motor

Op zoek naar een energiezuinige wasmachine?

De HW80-BP14636 wasmachine met haar 8 kg wascapaciteit zit u goed voor een gezin van 4 personen. Daarenboven is deze machine ook een van de meest energiezuinige op de markt: maar liefst 40% meer energie besparen!

Inverter Motor

Dankzij het koolborstelloze systeem, zorgt Haier Inverter motor ervoor dat er minder wrijving, minder energieverlies en zeer weinig trillingen zijn. De vermindering van wrijving verlengt de levensduur van de motor.

Autoweight

Dankzij de functie ‘Autoweight’ past deze stille wasmachine het water- en elektriciteitsverbruik aan op basis van het gewicht van de lading. Het resultaat? Een economische was met uitstekende prestaties!

A+++-40%

De stille wasmachine HW80-BP14636 heeft een minimaal water- en elekriciteitsverbruik. Goed voor uw energiefactuur!

5 jaar garantie

Met 5 jaar garantie op de inverter motor, geniet u zorgeloos van uw uitstekende wasprestaties! 

Geniet van €50 cashback voor dit product