Energiezuinige wasmachine 9 kg

HW90-BP14636

TROMMELCAPACITEIT: 9 kg

Kies trommelgrootte

Korte beschrijving

De Haier HW90-BP14636 wasmachine: energiezuinig en toch krachtig. De stoomfunctie verwijdert het hardnekkigste vuil, maar beschermt tegelijkertijd uw textiel. Daarnaast hebt u nog eens 3 jaar garantie bovenop de standaardgarantie van 2 jaar.

Waar te koop?

Anti-Bacterial Technology

Extra energiezuinig

Maximaal 79 dB

5 jaar garantie op motor

Bent u op zoek naar een energiezuinige wasmachine?

Heeft u een groter gezin? Dan is de HW90-BP14636 perfect. Met een capaciteit van 9 kg is de machine ideaal voor een gezin van 5 personen. Daarnaast bespaart u ook nog eens 40% meer op water en elektriciteit!

Stoomfunctie

Verwijder hardnekkige vlekken met de Haier stoom functie. Daarbij vergemakkelijk je ook nog eens het strijken. Deze functie is beschikbaar voor de katoen-, babykleding-, hygiënisch-, synthetisch-, en gemengde was programma’s

Autoweight

Wat de HW90-BP14636 wasmachine zo zuinig maakt is dat u de was extra economisch kunt doen dankzij de Autoweight-functie. Op basis van het gewicht van de lading past ze zo zelf het verbruik van water en elektriciteit aan.

Lage energieklasse

De stille wasmachine HW90-BP14636 heeft een minimaal water- en elekriciteitsverbruik: A+++-40%. Goed voor uw energiefactuur!

Inverter Motor

Dankzij het koolborstelloze systeem, zorgt Haier Inverter motor ervoor dat er minder wrijving, minder energieverlies en zeer weinig trillingen zijn. De vermindering van wrijving verlengt de levensduur van de motor

5 jaar garantie

Met 5 jaar garantie op de inverter motor, geniet u zorgeloos van uw uitstekende wasprestaties! 

Geniet van €50 cashback voor dit product