Wijnkast 1 zone

WS105GA

ENERGIEKLASSE: A

Wijnpakket ter waarde van € 200

Aankoopdatum: 01/11/2019 tot 31/01/2020

Uiterste registratiedatum: 23/02/2020

Aantal flessen

Korte beschrijving

Op zoek naar een ruime wijnkast om uw mooie wijncollectie in te bewaren? In onze wijnkast passen maar lieft 105 wijnflessen. Deze kunnen er uiteraard gerijpt en gekoeld worden op een temperatuur tussen de 5°C en 20°C. Een ideale toevoeging aan uw stijlvol interieur dankzij onze modieuze wijnkast.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

105 flessen

5°C tot 20°C

2 jaar garantie op motor

Ontdek snel onze extra ruime wijnkast.

De WS105GA zorgt ervoor dat u een grote collectie aan wijnflessen optimaal kan bewaren en laten rijpen.

105 flessen

Bewaar tot 105 flessen van uw favoriete wijn in deze koelkast!

Humidity and pure air

Vochtregeling is belangrijk voor de bewaring van uw wijn. De lucht in de koelkast mag niet te droog of te vochtig zijn. Het luchtbesturingssysteem houdt ongewenste geuren buiten en de hygrometer regelt het niveau van de luchtvochtigheid. Zo bewaart u uw wijn optimaal

Koolstoffilter

Een actieve koolstoffilter is nodig om een gezonde lucht doorheen de wijnkoelkast te laten circuleren. Op die manier optimaliseert u de smaak van de wijn.

Anti-UV-glas

De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor uw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

Amper trillingen

Een speciaal schokbestendige grill beschermt uw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoort u hem nauwelijks en kunt u de wijnkast plaatsen waar u maar wenst.

Leddisplay

Het leddisplay zorgt voor een makkelijke bediening van buitenaf

Tijdloos design

Het geïntegreerd handvat is praktischer en geeft een extra touch aan uw wijnkoelkast. Nooit meer pijnigen aan het uitstekend handvat en altijd uitblinken met uw lekkerste wijnen!

Ledverlichting

Behoud het overzicht in uw wijnkoelkast dankzij de binnen ledverlichting. Daarbovenop is ledverlichting energiezuiniger en beter voor de bewaring van uw wijnen!