Wijnkast 1 zone

WS30GA

ENERGIEKLASSE: A

Wijnpakket ter waarde van € 100

Aankoopdatum: 01/11/2019 tot 31/01/2020

Uiterste registratiedatum: 23/02/2020

Aantal flessen

Korte beschrijving
Wijn koelen of rijpen doet u eenvoudig met onze wijnkasten. Uw wijn bewaren aan de ideale temperatuur? Dit kan perfect in deze praktische wijnkast. Dankzij de ruime capaciteit, kan u er maar liefst 30 flessen stockeren. Uw wijn kan u er bewaren tussen de  6°C en 18°C. De wijnkast is niet alleen zeer praktisch, want dankzij het smaakvol design past hij ook esthetisch gezien perfect in uw woning.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

30 flessen

6°C tot 18°C

2 jaar garantie op motor

Ontdek onze praktische wijnkast!

De WS30GA wijnkast beschermt uw favoriete flessen, terwijl deze er eveneens voor zorgt dat ze rustig op hun temperatuur kunnen rijpen.

30 flessen

Bewaar tot 30 flessen van uw favoriete wijn in deze wijnkast!

Anti-UV-glas

De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor uw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

Amper trillingen

Een speciaal schokbestendige grill beschermt uw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoort u hem nauwelijks en kunt u de wijnkast plaatsen waar u maar wenst.

Houten leggers

Deze houten leggers in uw wijnkoelkast geven niet enkel een extra touch aan uw koeler maar ze zorgen ervoor dat de wijnen stabiel kunnen koelen.

Stil

De wijnkoeler heeft een laag decibelgehalte, woordoor u hem nauwelijks hoort. Hierdoor kunt u de wijnkoelkast zelfs in uw living plaatsen