Wijnkast 1 zone

WS50GA

ENERGIEKLASSE: A

Wijnpakket ter waarde van € 100

Aankoopdatum: 01/11/2019 tot 31/01/2020

Uiterste registratiedatum: 23/02/2020

Aantal flessen

Korte beschrijving

Uw wijncollectie correct bewaren aan de ideale temperatuur? Dankzij onze wijnkast kan u tot wel 50 wijnflessen bewaren aan een optimale temperatuur. U kan ervoor kiezen om de wijn te koelen of te rijpen in een temperatuur tussen de 5°C en 20°C. Naast erg praktisch, is deze wijnkast ook een klassevolle toevoeging aan uw stijlvol interieur. Maak indruk met uw wijncollectie.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

50 flessen

5°C tot 20°C

2 jaar garantie op motor

Ontdek snel onze handige wijnkast!

De WS50GA wijnkast zorgt ervoor dat uw favoriete wijnflessen optimale bescherming genieten tijdens het rijpen en bewaren.

50 flessen

Bewaar tot 50 flessen van uw favoriete wijn in deze wijnkast!

Anti-UV-glas

De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor uw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

Koolstoffilter

Een actieve koolstoffilter is nodig om een gezonde lucht doorheen de wijnkoelkast te laten circuleren. Op die manier optimaliseert u de smaak van de wijn.

Stil

De wijnkoeler heeft een laag decibelgehalte, woordoor u hem nauwelijks hoort. Hierdoor kunt u de wijnkoelkast zelfs in uw living plaatsen

Amper trillingen

Een speciaal schokbestendige grill beschermt uw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoort u hem nauwelijks en kunt u de wijnkast plaatsen waar u maar wenst.

Houten leggers

Deze houten leggers in uw wijnkoelkast geven niet enkel een extra touch aan uw koeler maar ze zorgen ervoor dat de wijnen stabiel kunnen koelen.

Geniet van een wijnpakket ter waarde van €100 bij dit product