Wijnkast 2 zones

WS137GDAI

ENERGIEKLASSE: A

Wijnpakket ter waarde van € 200

Aankoopdatum: 01/11/2019 tot 31/01/2020

Uiterste registratiedatum: 23/02/2020

Aantal flessen

Korte beschrijving

In deze zeer ruime wijnkast bewaart u met gemak een uitgebreide collectie wijnflessen. In deze wijnkast passen namelijk maar liefst 137 wijnflessen. Bovendien geniet u van 2 koelzones die elk op een aparte temperatuur kunnen worden ingesteld. Op die manier bewaart u, indien nodig, flessen op verschillende temperaturen. Deze kunnen optimaal bewaard worden en rijpen in een temperatuur tussen de 5°C en 20°C.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

137 flessen

5°C tot 20°C

2 jaar garantie op motor

Ontdek nu onze extra ruime wijnkast.

De WS137GDAI zorgt ervoor dat u een grote collectie aan wijnflessen optimaal kan bewaren en laten rijpen in 2 verschillende temperatuurzones.

Houten leggers

Deze houten leggers geven niet enkel een extra touch aan uw koeler maar ze zorgen er tevens voor dat de wijnen stabiel kunnen koelen.

Anti-UV-glas

De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor uw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

Amper trillingen

Een speciaal schokbestendige grill beschermt uw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoort u hem nauwelijks en kunt u de wijnkast plaatsen waar u maar wenst.

Koolstoffilter

Een actieve koolstoffilter is nodig om een gezonde lucht doorheen de wijnkoelkast te laten circuleren. Op die manier optimaliseert u de smaak van de wijn.

Leddisplay

Het leddisplay zorgt voor een makkelijke bediening van buitenaf

Humidity and pure air

Vochtregeling is belangrijk voor de bewaring van uw wijn. De lucht in de koelkast mag niet te droog of te vochtig zijn. Het luchtbesturingssysteem houdt ongewenste geuren buiten en de hygrometer regelt het niveau van de luchtvochtigheid. Zo bewaart u uw wijn optimaal