Wijnkast 2 zones

WS53GDA

ENERGIEKLASSE: A

Wijnpakket ter waarde van € 100

Aankoopdatum: 01/11/2019 tot 31/01/2020

Uiterste registratiedatum: 23/02/2020

Aantal flessen

Korte beschrijving

Wijnflessen bewaren aan verschillende temperaturen? Dankzij onze wijnkast met 2 zones kan u wijnen bewaren aan 2 verschillende temperaturen. U stelt naar believen de temperaturen in van de 2 zones om uw collectie optimaal te conserveren. U kan een temperatuur instellen tussen de 5°C en 20°C. In deze wijnkast kan u maar liefst 53 wijnen bewaren. Daarnaast is deze wijnkast een stijlvolle toevoeging aan uw interieur.

Waar te koop?

40% minder energieverbruik

53 flessen

5°C tot 20°C

2 jaar garantie op motor

Ontdek snel onze wijnkast met 2 zones!

De WS53GDA laat u toe uw favoriete wijnen te verdelen en te bewaren in 2 zones die ingesteld kunnen worden op een aparte temperatuur.

Dual zone

De Dual Zone in de wijnkoelkast heeft twee temperatuurzones. Hierdoor kan u zowel witte als rode wijn optimaal bewaren, ieder op zijn eigen perfect ingestelde temperatuur

Tijdloos design

Het geïntegreerd handvat is praktischer en geeft een extra touch aan uw wijnkoelkast. Nooit meer pijnigen aan het uitstekend handvat en altijd uitblinken met uw lekkerste wijnen!

Leddisplay

Het leddisplay zorgt voor een makkelijke bediening van buitenaf

Koolstoffilter

Een actieve koolstoffilter is nodig om een gezonde lucht doorheen de wijnkoelkast te laten circuleren. Op die manier optimaliseert u de smaak van de wijn.

Anti-UV-glas

De Anti-UV glazen deur zorgt voor een ideale constante bewaartemperatuur tussen de 6°C en de 18°C. UV-stralen zijn niet goed voor uw wijn, maar deze Anti-UV glazen deur beschermt de wijn tegen ongewenst licht.

Amper trillingen

Een speciaal schokbestendige grill beschermt uw wijnen tegen elke temperatuurvariatie. Hierdoor hoort u hem nauwelijks en kunt u de wijnkast plaatsen waar u maar wenst.

Ledverlichting

Behoud het overzicht in uw wijnkoelkast dankzij de binnen ledverlichting. Daarbovenop is ledverlichting energiezuiniger en beter voor de bewaring van uw wijnen!

Geniet van een wijnpakket ter waarde van € 100 bij dit product