Onze selectie klassewijnen

Kies zelf 3 of 6 flessen wijn* en krijg je wijnflessen na registratie thuis geleverd. Je hebt keuze uit:

Labastide Dauzac 2012

Louis Jadot – Pouilly-Fuissé 2021

Deze wijn onthult een intense finesse in de mond en wordt beschouwd als een van de grootste witte wijnen van de Bourgogne.

Amarone della Valpolicella 2018

Amarone della Valpolicella 2018

Deze rode wijn biedt een prachtige intensiteit van zwart fruit vergezeld van vanille en kruidige tonen.

Ladoix Clou d'Orge 2019

Château Beau-Site 2017

Château Beau-Site is een krachtige, volle en karaktervolle wijn, waardig aan de grote geclassificeerde wijnen van Saint-Estèphe.

Koop nu je wijnklimaatkast en meld je aan voor de actie

Geldig voor aankopen van 05/12/2022 t.e.m. 26/02/2023. Registreren kan t.e.m. 19/03/2023.

*Deelnemende producten:

HWS33GG (3 flessen)
HWS49GA (3 flessen)
HWS79GDG (3 flessen)
HWS42GDAU1 (3 flessen)
WS105GA (3 flessen)
WS171GA (3 flessen)
HWS77GDAU1 (3 flessen)

HWS236GDGU1 (6 flessen)
HWS247FDU1 (6 flessen)

Wijnklimaatkast gekocht?

Registreer je dan voor de gratis wijnflessen via het onderstaande formulier.

Nu registrerenActievoorwaarden

Haier Benelux N.V. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de wijnflessen die aan de actie deelnemen. Indien de wijnflessen bij de leveranciers niet beschikbaar zijn, heeft Haier het recht een andere of andere wijnflessen van vergelijkbare kwaliteit en prijsklasse aan te bieden.

Indien je in de geldige periode een van de onderstaande actiemodellen van Haier aankoopt, ontvang je een wijnpakket t.w.v. € 100 (3 flessen) of
€ 200 (6 flessen): HWS33GG (3 flessen), HWS49GA (3 flessen), HWS79GDG (3 flessen), HWS42GDAU1 (3 flessen), WS105GA (3 flessen), WS171GA (3 flessen), HWS77GDAU1(3 flessen), HWS247FDU1 (6 flessen) en HWS236GDGU1 (6 flessen).

Bij registratie stel je zelf een wijnpakket samenstellen van 3 of 6 flessen, met een totale waarde van respectievelijk € 100 en € 200. De Pouilly-Fuissé heeft een adviesprijs van €37,30, de Chateau Beau-Site heeft een adviesprijs van €31,04 en de Amarone della Valpolicella heeft een adviesprijs van €31,54.

Deze actie geldt uitsluitend op producten die gekocht zijn bij de volgende deelnemende winkels: BCC, Bol.com, Coolblue, MediaMarkt en Wehkamp.

Uitsluitend geregistreerde aankopen vergezeld van een kopie van het aankoopbewijs worden in behandeling genomen. In het geval de deelnemer het ontbrekende materiaal niet binnen 10 werkdagen na online registratie nazendt of onvoldoende aanvult, vervalt de deelname aan de actie, zonder dat daardoor enige aanspraak ontstaat op schadevergoeding of vervangende actie, in wat voor vorm dan ook. Onvolledige inzendingen, onjuiste inzendingen die niet voldoen aan de voorwaarden én inzendingen na de uiterste inzenddatum van 19/03/2023 worden niet gehonoreerd.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en geldt niet op tweedehands- en/of tweedekeuzeproducten (B-keuze). Deze actie geldt enkel op unieke producten. Dit betekent dat er geen dubbele aanvragen met hetzelfde serienummer ingediend kunnen worden. In geval van retour gestuurde/ gebrachte producten vervalt de deelname aan de wijnactie. Indien de wijnflessen reeds werden verzonden, dient het volledige pakket geretourneerd te worden.

Haier kan niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuiste informatie/gegevens die door de deelnemer zijn ingezonden. Haier Benelux N.V. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van de actiemodellen bij de winkel en webshops van aangesloten retailers. Mochten binnen de actieperiode de actiemodellen niet voorradig zijn, ontstaat geen mogelijkheid later nog deel te nemen aan deze actie.
Voor de uitvoering van deze actie maakt Haier gebruik van de diensten van een uitvoerend bedrijf.

Dit bedrijf is met inachtneming van de privacywetgeving gerechtigd de ingezonden documenten en bijlagen te verwerken en de data daaruit in te zien en te verwerken. Mochten er vragen ontstaan of bijlagen ontbreken, dan kan dit uitvoerend bedrijf daarover contact met je opnemen. Persoonlijke gegevens zoals naam, adres, enz. worden door Haier Benelux en de door haar ingeschakelde hulppersonen strikt vertrouwelijk behandeld. Deze informatie wordt niet aan derden doorgegeven.

Haier, de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor uit de actie voortvloeiende handeling en/of kosten van de deelnemer. Haier en de door haar ingeschakelde hulppersonen en derden kunnen bovendien niet aansprakelijk worden gesteld door (of namens) de deelnemer voor enige schade, direct of indirect, veroorzaakt door of op enige wijze verband houdend met deze actie, waaronder het niet of niet tijdig verstrekken van de verzending. Haier behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen of de actie eerder te beëindigen. Haier is in geval van wijziging of beëindiging niet gehouden tot enige schadevergoeding of vervangende actie, in welke vorm dan ook.

Persoonlijke gegevens kunnen steeds aangepast of verwijderd worden door contact op te nemen met Haier. Vragen en/of opmerkingen aangaande reeds ingediende aanvragen kun je melden via info@haierhome.nl